Friday, December 17, 2010

Nak dengar cite sgt amek nih!!

                Aku ingat lagi hari ni hari rabu....aku kene updated blog, padehal aku x suke updated blog..kawan2 aku pun suka sgt aku updated blog...aku x nak, dan hiraukan mereka yang tinggal di sekitar kota seri perak...tapi mereka x puas hati...mereka hantar wonder girls yang suke nyanyi kat korea 2 datang culik aku...
  aku pun x sggup lari selamat kan diri...dan biar diorg culik aku...itulah pluang aku nak rpat kan silatutahim antara kami....-.-..ni list sume perkara yg dorg buat kay aku...=( :-
 
           1.dieorg suap kan aku bubur ayam
           2.garu kan perut kucing aku
           3. paksa kahwin 5 (sume nak kawin ngan aku..)
setelah byak perkara yang mereka lakukan...aku terpaksa updated blog aku...
mase aku nak updated blog...abang aku plak nak pkai computer...sakit hati btul aku pun hentam die gune computer....aku pun kene bli computer...computer idaman aku sejak aku kenal komputer macam nih...
cantik kan...ade tgan,kaki,mulut,mata..lagi canggih dari lagi Datuk mizan punye..hahah
semenjak2 ade computer baru nih...aku selalu tgok the nenek song...
aku nak download tapi x reti...-.- jadi aku peduli ape..tgok jela...


ok 2 jela..nati kene culik ngan girl generation baru aku updated blog lagi...

5 comments:

  1. HAHAHHAHAHAHAH sumpah lawak! bangang

    ReplyDelete
  2. mane de...aku ngantuk nih..
    x tau tulis ape...taram je..

    ReplyDelete
  3. hahhaha!sumpah kelaka la han..
    hahahahah!terserlah kesengalan kaw..ngee~!

    ReplyDelete